Contact

[:en]

Please fill out the form and I’ll get back to you within 24 hours.

[:nl]
Contact me

Want to talk some more? Please fill out the form and I’ll get back to you within 24 hours.

[:]

1 reactie

 1. Hoi Marije!

  Ik volg je blog al een tijdje als inspiratie voor een duurzamere lifestyle. Mede hierdoor en door andere groene bloggers heb ik besloten om mijn eigen weg/proces naar een duurzame kledingkast vast te leggen op mijn eigen blog hierover op te zetten: The Conscious Wardrobe.

  Omdat ik me graag verder wil verdiepen in alles wat ik tof vind en belangrijk vind, vroeg ik me af of ik misschien een gastartikel kon schrijven voor Month of May 🙂

  Ik zag bijvoorbeeld dat je nog niet echt een heel uitgebreide categorie hebt met artikelen over mode en duurzaamheid, en het lijkt me leuk om daaraan bij te kunnen dragen! Ik denk dat dat wel een leuke toevoeging kan zijn. Het lijkt me leuk om iets te schrijven over toffe duurzame merken, tips om te weten hoe je je ideale duurzame garderobe samenstelt of misschien juist een meer verdiepend artikel over waar bepaalde kledingstoffen of -materialen vandaan komen en hoe je daar als beginnende fair fashion-drager op kunt letten.

  Eventueel kunnen we natuurlijk ook iets anders afspreken, maar het lijkt me in elk geval leuk om iets voor je te schrijven.

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,
  Annemijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *